churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Friday, December 23, 2011

bersawang - sawangan

as salam :)


hai korang korang semua . ape kaba . sehat ke . dah lama choki tak bukak belog tercenta choki kan . korang rendu choki tak . rendu tak . rendu tak . hahaha . kalo rendu cakap . hahaha . choki pom rendu korang . tapi sejak dua menjak nie choki sedikit bizi ya tu yang ta dapat nak hapdet tu . choki pom tunggu  masa ja nak membukak belog tercenta nie . hehe


dah ada masa free nie . choki nak ceta lah sikit kan . cewahhh . choki tak dapat online sebab sepupu choki kawen . jadi kena lah pergi tolong menolong kan . dengan senang hati choki dok sana lah dalam dua ke tiga hari sampai kenduri berlansung .


sangat best . macam macam choki buat . benda yang tak penah choki buat pom ade . hahaha . bukan selalu dapat luang masa macam nie . dapat mengerat silaturrahim gitu . dorang pegi mekap choki pom ikot jugak . memang cantik tu . baju pengantin kat situ pom cantik cantik . macam choki pulak nak kawen kan . hahaha .


pengantin berinai choki pom berinai sama . see kan macam orang nak kawen . haha . choki tamo . tapi dorang nak jugak tempek kat tangan choki . hahaha . choki pom ape lagi tadahkan tangan aje . hahaha . hari keduri pulak . choki jadi pengapit pengantin . berdebar jugak la . tak penah penah choki jadi pengapitkan . siap bole makan beradap sebelah pengantin lagi . haha


pada keesokan harinya pulak . kenduri sebelah lelaki pulak . yang tu pom meriah jugak . dengan kompang2 segala . choki suka dengar bungi kompang . rasa best sangat . haha . memang cantik lah dorang . hahaha .


habes lah ceta . balik tu choki berehat aje lah . nak bukak belog pom da ta larat . hahaha . lama jugak choki tak buka belog nie . tu yang bersawang kan . haha . korang ade tolong buangkan sawang choki tak . hahaha


oh ya . pada tarikh 22 disember 2011 . keputusan PMR telah pom dikeluarkan . dan adik choki jugak dah amik PMR . dan keputusannya ada lah cemerlang . dia dapat 8A . alhamdulillah . atas usaha beliau . dia dapat  keputusan yang cemerlang .


tapi masa dia pegi amik result . choki dan parent tade kat rumah . kami pergi sabak bernam untuk antar adik choki masok poli untuk sem 2 . kami dapat taw pom melalui telefon . choki dapat taw result die rasa nak mengalir air mata . memang dah mengalir pom . laju je . ayah dan mama choki lagi lah . dapat taw ja . laju ja air mata turun . sebak campor gembira .


tu je lah yang choki nak ceta . tima kaseh ye kalo korang sudi membaca cerita panjang choki nie . hehehe .


tadaaaa . nie lah wajah adek choki yang amik PMR tu . die sanggup tunggu kami semua balik . sebabnak tunjuk result dia . memang sebak gila la .


oke lah cukup lah setakat tu dulu ye . pada yang invite choki untuk join segmen ke GA ke mahap ye kalo choki tak join . bukan tamo join tapi . sebab kebizian melampau  :)


salam sayang:)


santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

14 comments:

izzahdegreat said...

wah! tahniah buat adik ye...
pakai inai best laa...hehe ;)

ShahzCudin said...

huaa...lama btol cuti blog..huhu..
tahniah buat adik tu..pulun spm plak lps nih..

MISS BRUTAL said...

tahniah dikk....semoga terus berjaya...gambatte..!!

Pondok Usang said...

cuti sekolah yg penuh dgn undangan perkawinan..

budakijaupendek said...

cute pose adik choki ye.. hehe
^^

si kiut lavender said...

eh2..
wah..siap jdi pengapit lagi dya..kikii

t sampaikan ucapan tahniah buat adek choki2 ea..
kita lak tumpang terasa bangga skali..:)

LintasKoran said...

nice share

Thanks

Azmi Khan said...

sampaikn tahniah sy buat adik.....

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@izzahdegreat : tima kaseh ye . mmg best kan pakai inai . hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ShahzCudin : tu lah kan . hehe . tima kaseh ye , :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@MISS BRUTAL : tima kaseh ye . hehe :)

insyaAllah :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Pondok Usang : tahu tape . mmg penuh pom .hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@budakijaupendek : die mmg cam tu . hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@si kiut lavender : malu sebenarnye jadi pengapit . hehe . tima kaseh ye . tu lah kan . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...