churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Sunday, September 11, 2011

jamuan hari raya :)

as salam :)


hai korang . sehat ke . buat ape tu . hee . banyak pulak choki tanye kan . oke semalam kan . choki ikot ayah choki pegi jamuan hari raya sebab ayah choki sponsor PA system die kat situ . choki pom ikot lah . jamuan tu buat dekat outlet jinho dekat bakar arang


pagi pagi lagi memang sangat ramai orangnye . majlis tak start lagi tapi dah ramai . full tu . dah macam tin sardin da . sebab tempat die tak besar pun . buat dekat tempat yang kiteorang salu terapi . tu baru orang sungai petani je . tak masok orang permatang pauh lagi . 


orang permatang permatang pauh datang lagik la . bertambah ramai . memang tak nampak makanan dah . nampak orang je . walopom dalam hujan lebat . tetap meriah gitu . walopom makanan tu banyak tapi tetap tak nampak makanan tu . hhaha


majlis tu kejap je . dalam pukul 10 pagi start . pukoi 1230 tengah hari habeh lah . tade lah lame pom . kejap je sebab makanan pom dah habes kan. pastu ade lah karoke sikit lagu raya . tapi bukan choki lah . orang len la . hee . choki kan pemalu . haha . pastu tolong ayah kemas PA system die . balik rumah dan tdoe . hha


elok kan . lepas makan dah terbongkang . haha . tape lah choki ade gambo yang nak di papar kan . tapi tak amik pom gamba keramaian kat situ . terlupa pulak . hehe







tadaaaa . banyak tak , hahah . itu jep lah kan . oke kawankawan :)


salam sayang :)




santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

37 comments:

~Nana 귀여운~ said...

dapat duit raya x? huhuhu

ctk said...

ambOii chOki2....sakan bergambO no...bes r dy dpt g jamuan tp kejap sangat la abisnyerr..hehehe...makan ape je? :D

amranaiman said...

slmt ari raya ke 14 :D

alif haris said...

bestnye p jamuan hari raya :D
mst kenyang gilo tu haha ^^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@~Nana 귀여운~ : choki tak dapat lah . kalo adek choki dapat la . hee .

dorang cakap choki da besa :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ctk:hee . tu lah suke je bergambo . pinjam ncet adik je . haha .

best memang best . sebab meriah . tapi kejap je .

choki makan bihun . nasi impit kyah kacang je . hee :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@amranaiman : selamat hari raya ke 14 jugak awak ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@alif haris : best memang best . tapi tak kenyang sangat pom . sebab terlalu ramai . nak himpit pom dah tak bole . padat bebeno . hahaha

sebaik je dapat makan . :)

EyA edamanhatiku said...

mriahnya rmai2 kn..

hyz said...

beshnyer p open os

Syazwana Mohd Zulkifeli said...

hehe..biasa la tu,da mkn mmg akan trbongkang pon!!

Fara E's said...

wahhh , aku duk umah je T.T

L said...

wa.. sonoknya ad jmuan rayer... huuuu=)

jom bacer seket..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

budakijaupendek said...

ala senyumlah lagi choki amik gmbr tu. hehe
ke muka ketat sb terllu ramai orang?

syahirooAhmad said...

alolololo.. ayunye kawan ku sorang nih~ ayah hang bisnes sewaan PA ye? best la. nantie kawin tak yah sewa2 lagi...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@EyA edamanhatiku : betoi2 sangat meriah . hee :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@hyz : betoi2 sangat best . hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Syazwana Mohd Zulkifeli : hehe . taw tape . haha :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Fara E's : tape lah dok umah pom bole makan ape . hee :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@L : memang sangat best . hee :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@budakijaupendek : hehe . choki dok belaja senyum lagik nie . adik choki ckp choki tak pandai senyum . hee . :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@syahirooAhmad : ayu ke . haha . haiya . tamo puji sangat . nnty kembang susa . haha .

aah ayah ade buat sewa . tapi tak selalu la . hee . betoi2 kawen nnty pakai sendiri je . haha :)

Ungu Violet said...

suke gi open haus...leh save bajet...hehhehh

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Ungu Violet : betoi2 . save bajet satu , makan bebanyak satu . haha :)

fiq. said...

pergh, comei la pic bawah =] hehe

hanaahmad said...

wahhhh..best tu. aku kalau pergi satu open house pun perut dh penuh. kih3

Hafizan Malik said...

nak duit raya... :P

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@fiq. : halamak . mne ade lah . hee bese je tu . tima kaseh ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@hanaahmad : taw tape best kan . haha . tu lah . satu open house je . dah cukup mengenyangkan perot . hee

:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Hafizan Malik : halamak . choki ta kije lagi . jadi tade lah det raye . hee

:)

♥Aien Najwa♥ said...

waa..banyak nyer gambar dier..(",)..hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestkan dpt p open house..
hehe..ptg ni sis pun ada lg jamuan open house member.. ^_^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@♥Aien Najwa♥ : hee . mne de . sikit je . hee :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@LiLy @ MumMyQiStInA ; betoi sis . memang best . ye ke . mintak tapau sikit bole . haha :)

Prasetyo said...

Nice blog posting, i'm very interesting to stop to your blog site.

Dont forget to visit my blog here and here

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Anonymous : betoi tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...