churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Thursday, November 29, 2012

choki ada lagi .

as salam . 

hai hai hai . terasa lama betul rasa choki tak hapdet kan . memang lama gila lah . korang macam mana . selalu hapdet tak belog korang . mesti selalu hapdet kan . best lah korang dapat hapdet belog selalu . choki nie tak bole nak hapdet selalu . 

nie dah berapa bulan dah choki tak sentuh pun belog kesayangan choki nie . bukan choki tanak sentuh . tapi memandangkan kerja choki yang sangat banyak (mengalahkan orang bekerja pulak . ahakss) jadi tak dapat lah choki menghapdet . 

nie pun masih ada jugak kerja yang bertimbun . mana dengan website , report , presentation , assignment lagi . mmg lah sangat banyaknya . kadang kadang sampai tak cukup tido dibuatnye . hahaha . rajin kan choki (huh . pasan pulak) . 

nie pun choki gagah kan juga untuk menghapdet . sebab dah terlalu lama tak hapdet . nak tanya korang lah . korang rendu choki tak . hahahaha (pasan lagi . macam hado ja )

oke lah tu je lah yang dapat choki hapdet untuk hari nie . moga kita jumpa lagi na . semoga korang sihat sihat selalu ye :)

salam sayang :)



santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

16 comments:

CiK FizA said...

Hye choki ! sama la kita. dh jarang jugak update blog skrg nie. bz sbg stdent. heee >.<

Pondok Usang said...

takpe choki.. biar pun lambat janji hapdate.. peminat blog mu diluar sana sentiasa menanti... =)

Nurulee said...

Sama lah kita. Dah lama tk update. Laa ni baru update. hehe.

NARDtheNERD said...

belajar rajin2 ye.
:)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Sis ieja said...

hallloo sis pun baru nak aktif balik. haritu dah cuti 4 bulan haha.
semoga dipermudahkan segala urusan :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@CiK FizA . kan . banyak je keje nak kene buat :)terima kaseh :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Pondok Usang . hehe . terima kaseh ye . ade ke peminat . haha :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Nurulee lah . bukan tanak hapdate . masa tak mengizinkan pulak . hehe :)terima kaseh:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@NARDtheNERD insyaAllah :)terima kaseh :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@saifudin abu izzudin terima kaseh ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Sis ieja . hehe . lagi lama cuti . hehe . amin . heeh terima kaseh :)

noor liyana said...

saya pon sama macam awak..ade masa saya update blog..nanti dah blaja balik makin kurang la update blog nie..salam perkenalan..:-)

the tempo of life said...

kenapa nama choki ekk? huhu. curious nak tauu

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@noor liyana

kan . time cecuti je lah boleh update pun . hehe . salam perkenalan juga . :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@the tempo of life

hiihihi . nak taw ye . tade ape pun sebenarnye . sebab choki suke makan choki2 . jadi choki amik la sempena nama choki2 . hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...