churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Tuesday, January 22, 2013

hello :)

as salam :)

hai semua . sekali lagi choki baru muncul kan . lama sungguh choki mendiamkan diri . bukan sengaja , tapi kebizian melampau membuatkan choki sangat lama tak hapdet belog nie . choki baru je cuti sem , rasanya boleh lah kot choki panjangkan tangan hapdet belog choki yang dah usang nie . 

tade ape pun yang choki nak taip sebenarnya . cume nak cakap choki dah muncul kembali . haha . pulun betul choki kan . sebenarnya choki tak boleh tidur . sebab dah tertidur awal tadi . malam mula lah berjaga , choki choki . hikhik

dah tak boleh tidur nie , choki pun meringankan tangan menghapdet belog usang choki nie . harap ade yang sudi membaca (ade ke ?)

oke lah . tu saja lah yang choki nak cerita hari nie . selamat malam . nanti choki hapdet lagi ye . senyum selalu  :)

salam sayang . :)



santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

18 comments:

Humberto Dib said...

Great blog!
Cheers from Argentina.
HD

CiK FizA said...

ada je yg nak baca. hee. ehh. cuti sem dh abs ke? sy still cuti lg nie. ngee. boring plak dok umah xda nak buat apa. heee.

hepy blogging ya ! selamat mengupdate blog. ngee :DD

the tempo of life said...

hye salam kenal. blog awak best sebab simple. :D

Nurulee said...

Dtg baca entry. hee.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Humberto Dib

thanks :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@CiK FizA

tak habis lagi . baru stat je . ngee . kan rase bosan bila tak buat apa2 . selamat berblogging jugak ye:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@the tempo of life

hai , salam kenal juga ya . terimma kaseh yre . blig choki biasa2 je . belog awk pun best jugak :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Nurulee
terima kasih ye :)

Katak Comel said...

selamat kembali...

btw, lawa blog

ctk said...

rinduuuu nak mintak choki2...heheheh

Cik Jannah said...

yeayy! lepas niupdate sokmo!

afzalsukasuki said...

tak pernah dengar lagi..pasni abang dengar ea :D

lama tak singgah sini.hehe.amcm?

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Katak Comel

terima kasih . hihi
tade lah . biasa2 je nie :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ctk

hihi . ye ke . terima kasih ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Cik Jannah

hihi . insyaAllah . selagi cutisem tak habis . hihihi . terima kasih ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@afzalsukasuki . hihihi . terima kasih abg . macam nie lah . cuti sem baru nak active balik . hihi .

Khairul Zamri said...

welcome back :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Khairul Zamri : terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...