churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Friday, March 11, 2011

hari ke empat puluh puloh enam

as salam . =)

haihai gud moning everyone . wah speking kau ye

harinie kan choki tade lah buat banyak keje pun . hanye sediki aja .

nie schedule untuk hari ini ye .

09.00 am - masok kije
09.00 am - update Kaspersky Internet security kat laptop toshiba mamu tapi tak bule update sebabade error dan tabule na connect intrnetsebab masalah virus yang terok bila install kaspersky tetap ta bule install .
09.40 am - taip sebutharga(quotation) untuk customer
12.00 pm - servis cpu smk bedong 2 biji cuci habok jep . bagi bersih sikit .
13.40 pm - rehat
14.20 pm - jawab panggilan telefon dari SkSp kenapa ink yang di ordr tidak sampai lagi . hahaha
15.30 pm - tengok cpu smk bedong dah abes install driver ke tak .
16.20 pm - antar invoice kat nationwide .
18.00 pm - balik

tu jep lah schedule choki ya .

salam sayang . =)




santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .

2 comments:

kiterkitikitu (xDer) said...

makin remeh pikir pasal anti-virus ni.. sebab tu saya lebih suka guna Panda Cloud Antivirus :)

Recently: tsunami di jepun ~ update photo terkini

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@kiterkitikitu (xDer)

tu lah sebab banyak sangat antivirus skarang nie . hehehe . =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...