churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Tuesday, July 5, 2011

segmen : bloglist cutie mutie ninie azriena


as salam :)

hai hai korang . tadi choki di ajak oleh owner belog yang comel lagi cute nie ninie azriena untuk join bloglis die . choki dengan senang hatinye menjoin bloglist ini . hehe . comel je header kan . suke tengok katun laki n pompuan tu cute sangat :)

bile choki pegi belog cik ninie nie kan choki suke dengar lagu dekat belog die besh jep . bole pegi salu lah ye . hehe

oke dah , nie die punye syarat lah . mudah sesangat . tade susahnye pun .

syarat-syarat : 
  • terbuka untuk follower blog ninie sahaja(sudah memfolo)
  • tulis satu entry " segmen : bloglist cutie mutie ninie azriena "(sudah siap)
  • tepek header/banner blog ninie dan link kan pada entry ini (siap suda)
  • pilih satu entry ninie yang korang suka (bukan entry yang ini ok ) (pilih da)
  • tinggalkan link di bawah kotak komen ni sahaja (pun sudah)
 mudah kan syaratnye . korang pun boleh le join . moh le join reramai ye :)

oke . dalam bebanyak entri cik ninie nie . choki suke entri istimewa buat bakal imamku sweet je entri nie . memang besh . hehe korang cube lah baca ye . :)

salam sayang :)



santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

6 comments:

HonEyBuNNy said...

yeahhh..

nak baca la entry buat bakal imamku tu..ehhe

ninie_azriena said...

huhu..tanks dear..join bloglist ninie..
t kita blogwalking sama2 tau :)

p/s: klau rajin, join lah ga ninie juga ok :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@HonEyBuNNy : hehe . bace jgn tak bace . sweet je . hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ninie_azriena tape its oke lah dear . thanks ye sebab ajak . boleh je bw sesame . bia meriah sikit . hehe

insyaAllah . kalo ade mase choki join ye :)

ninie_azriena said...

kamu dalam grup CUTIE MUTIE 2
rujuk sidebar blog ninie untuk senarai bloglist tau (n_n)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ninie_azriena: ye ke . thanks ye ninie . suke sangat . hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...