churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Monday, January 28, 2013

abc (ily)


as salam :)

hai kawan kawan . cuba tengok gamba tu , comel tak ? mesti lah comel macam choki kan . eceh jangan perasan sangat ye choki . haha . hari nie kita nak belajar abc ye . hahaha . eh tak lah , tak belajar abc pun . sorry sorry (versi superjunior)

hari nie choki tak cakap banyak pun . choki nak tanya lah . korang biasa tak dengar lagu ABC (ILY) yang dinyanyikan oleh Syed Shamim tu.(yang cute miut tu. haha). korang nak tau . choki suka gila lagu dia . sedap kot. bole macam tu . 

lagu dia best . feeling feeling gitu . haih choki tangkap cintan ke sekarang, dengar lagu sweet sweet cam nie . hahaha .

oke cukop lah sampai di sini ye . banyak merapu nie , chokichoki . kalo ade yang tak pernak dengar lagu nie , choki bagi link . cuba try dengar . best ke tak . 


salam sayang :)




santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

19 comments:

Nurulee said...

Baru tahu ada lagu ni. Ahahaha.

CiK FizA said...

just fall in love with syed shamim. hee.

best lagu tuh :DD

CTK said...

baru dgr td...olololo...tgh jtuh cinta ke :P

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comel jer gambar ABC tu...tak pernah dgr lagi lagu tu..nanti nak dengar..

Anonymous said...

comel

محمد رازيق said...

hehe. cam cute je ni. bolah try buka.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Nurulee . choki pun baru tau jugak . hihi :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@CiK FizA . kan best sangat . hemsem die . hahahah :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@CTK

amacam . sedap tak . hoho .

rase2 . haha :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@LiLy @ MaMaQiStInA

kan. ade bunga2 pulak . hihi . cube dengar . hihi . terima kasih :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@the tempo of life

hihi . terima kasih :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@محمد رازيق

sila lah membukanye . hihi . terima kasih :)

zafira othman said...

pira tau lagu xyz je. haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@zafira othman haha . lagu tu pun oke jugak . hahaha . terima kasih :)

izzahdegreat said...

terus tekan link yg awak bg tu...hehe, let's see best tak :)

izzahdegreat said...

terus tekan link yg awak bg tu...hehe,,let's see best tak lagu ni ;)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@izzahdegreat : hihihi , amacam best tak . :)

Iffah Afeefah said...

xdengar lgi

best eh?

nk nk nk

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Iffah Afeefah . cube dengar . bagi choki best la . hihihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...