churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Friday, February 1, 2013

Monie Collection


sekadar gambar hiasan pacik gugel

as salam :)

hai hai kawan kawan . buat ape tu . sehat tak . haha . banyak pulak soalan yang choki tanya kan . sejak sejak bercuti nie . choki dah tataw nak buat apa dah . boleh ke macam tu . asal bosan choki jenjalan lah tengok belog kawan kawan yang lain . semuanya dah cantik cantik dah belog dorang . belog choki je tak seberapa kan . hihihi

tapelah . tapi yang pasti choki sayang dengan belog choki nie . hihi . dah dah . bayak melalut pulak choki kan . sebenarnya kali nie choki nak promot satu facebook page yang menjual tudung . nama page nie Monie Collection  tuan punya page nie baru je bukak bisnes . tudung die pun cantik cantik jugak . 

marilah sama sama kita serbu tengok . kalau korang rasa berkenan boleh lah membeli . nanti choki letak link page tu . jemput jemput lah pergi tengok ye . kot kot ade yang berkenan dihati . 



tu link die choki dah letak . sila lah melawat ye . moh le kite serbu ye . haha . jom jom jom kita serbu (eceh macam lagu jom heboh pulak). 

salam sayang :)



santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

19 comments:

Alif Haris said...

ada jual boot bola sekali tak ? haha

CTK said...

kawan choki ke tu...akan kuserbu..ct mmg suka tgk tudung2 ni..hihihi

si kiut lavender said...

eh..lamanya tak jenguk sini..

hye choki

rindu..=)

ziqa nuar said...

WAH! cantik2.. huu
btw done follow u sis :))
ziqanuar.blogspot.com

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Alif Haris . kalo nak akan di pertimbangkan . wahahah . bole cam tu :) ngeh ngeh ngeh

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@CTK

hehe . tak lah . nie akak ipar cinta hati choki punya . hihihi . :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@si kiut lavender .hihi . hai skl . choki rendu skl jugak . :)

Katak Comel said...

dpt diskaun 100% x klu bli???
ahaha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ziqa nuar . hehe , thanks ya dear . jap lagi choki folo ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Katak Comel . haha . habes lah kalo dapat 100% diskaun . free terus . hahah:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

nanti akak serbu..^^

hassy chan said...

murah tak?? hehe..
eh choki, gmbr kat header tu cite kaichou wa maid sama kan??? heeeee

akoo said...

huhu makin byk org yg jual online skang ni kann..adoiii pokai lah macam nii @.@

Addasyuhadadisini said...

bestnya klau dpat diskaun..huhu..boleh shopping bnyak2.. :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@LiLy @ MaMaQiStInA : jom kita serbu . hihi :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@hassy chan : bole tahan harga dia . hihihi . yup betol lah tu . best kan ceta tu . hihi :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@akoo

haha . kan . makin lama makin banyak . habis lah duit kita . hahaha :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Addasyuhadadisini . hihi . kan . semangat je nak beli . hahahha :)

Miszyuyu said...

sy dtg dari contest , jom join!... http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...