churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Friday, March 20, 2015

Choki Kembali :)


(gambar masa konvo)

assalamualaikum :)

hai semua kawan kawan. kenal choki lagi tak. mahap lah lama sangat tak hapdet. banyak assignment masa belajar dulu. lepas belajar sibuk cari kerja pulak. dah tertinggal berhabuk belog kesayangan choki nie kan. 

choki pun tadak idea lagi nak cerita apa. cuma nak bertanya khabar je la dekat sahabat alam maya choki nie. sihat ke tidak :). kalau sihat alhamdulillah lah. kalau tak sihat semoga cepat sembuh lah semuanya ye. 

kalau berkesempatan tu cuba lah lawat belog tempat choki kerja tu. dalam belog tu ada info pasal mata mungkin korang nak tahu ke. jemput singgah la ye. kalau boleh like lah sekali fanpage Lagenda Optometrist ya. tiada paksaan ya. hanya memberitahu :) Link di bawah ya. jemput jemput :)




tu je lah idea yang choki ada. nanti ada idea choki hapdet lain ya. 

salam sayang :)




santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

24 comments:

aiman mania said...

salam menempuh alam pekerjaan...Take Care.....thank Q sebab sudi dtg blog kita yg bersawang tuhhhhh..hahahaah

afzalsukasuki said...

lama tak nampak?dlu kenal.. baru masuk belajar.alih2 dah konvo dah dia :D tahniah ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@aiman mania

terima kasih ya awak :) awak pun take care ya. terima kasih jugak singgah dekat belog choki :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...


@afzalsukasuki : kan. dulu time muda muda rajin sikit nak hapdet belog. sekarang jarang sikit. hihih. terima kasih ya :)

CTK said...

tahniah choki..dh kje dh dia...ct blaja lg...nti ct melawat kedai choki kje tu ye..peace..rinduuuu (^_^)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@CTK : terima kasih ct. boleh boleh datang la melawat. hihihih.rendu ct jugak :)

Kakak Tiri Cinderella said...

All da best :D

Hazirah CW said...

selamat bekerja... mcm tu la nk hidup, pas bljr sibuk cari keja an ^^

Mialia Amelia said...

pertama kali singgah kt sini. comel betul url blog ni. kekeke. teringat dulu sy suka gila dgn pocoyo xD

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Mialia Amelia : hihi. terima kasih awak. url choki biasa biasa saja. hihi :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Kakak Tiri Cinderella : terima kasih ya :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Hazirah CW : terima kasih awak :) betul betul betul. macam tu la kan :)

Alyani Matshah said...

sihat alhamdulillah.... selamat bekerja..

Miss Xyz said...

akak optometris? woahh!!!

Miss Xyz said...

akak optometris? woahh!!!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Alyani Matshah : terima kasih awak :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Miss Xyz : eh tak lah. akak bukan optometrist. akak sales girl ja. hihihi

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Miss Xyz : eh tak lah. akak bukan optometrist. akak sales girl ja. hihihi

aswadz said...

bekerja sbg pakar mata ke skang ni?

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@aswadz : tak lah. choki sales girl ja. hiii :)

KorN said...

slamat mencari kerja.. =)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@KorN : terima kasih korn :)

Zizie Zack said...

salam perkenalan choki... :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Zizie Zack : salam perkenalan ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...