churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Wednesday, May 25, 2011

zombie & plants

nie lah salah satu gambo die . tapi bukan patung nie lah patung zombie yang jahat tu yang choki suke .

as salam :)

hai semua .. (macam je orang na baca choki punye belog kan) okeoke . korang mesti taw kan zombie & plants punye games kan . jadi bukan game tu yang choki nak cakap tapi tadi semasa choki melihat wall fb choki tetibe terpandang satu wall yang agak menarik bagi choki . choki pun bukak lah kan .

tengok je gambo tu memang choki bekenan lah kan . korang taw gambo ape . tu gambo patung zombie & plants tu la . haha . mesti korang cakap kan poyo la choki nie . gambo tu pun na hebohheboh kan.

tapi kan memang choki minat lah . tapi choki tataw na carik kat mana . korang kalo taw kasi taw dengan choki ye . choki tercari cari patung zombie tu .

tu je lah yang choki na ceta kan . lagi pun lama da choki tak bukak belog kesayangan choki nie . rase macam tade mud aje . sakit aty lah bagai . haha .

oke lah ye . nanti choki hapdet lah lagi ye . papai
salam sayang :)





santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .

4 comments:

misSbLurRy said...

chomel gilak....game nie aku abiskan dalam masa 3 jam saja....xde ke yg no 2 nyer?adoi

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@misSbLurRy : perghh . 3 jam je . choki punta abes main lagi . hehe . bole aja kan lah ye . haha . mmg comel kan . ingt na cari satu lah . hehe :)

SoutulMujahid said...

hahaha.. cam best je patung tu. tp kacang tu mana ada pasu. huhu~

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@SoutulMujahid : memang best . na cari zombie die tu . hahaha . tapa la sekali sekala boh p la dalam pasu . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...