churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Wednesday, June 22, 2011

anak kucen :)

as salam :)

hai korang sume !! hari nie kan choki na tunjuk gambo je . tanak ceta . haha . tapi gambo tade lah banyak sangat . hehe

hari tu tanggal bape hari bulan choki pun ta ingat . time tu pulak karen uma choki tade dari pukoi 7 sampai 12 malam . memang ta syok lah kan . hehe

choki na p amik lah lilin kat bilik kan . tiba2 choki terdengar 1 suara . jeng jeng . suara apakah itu , choki cari mane datangnye sore tu . tapi ta jumpe .

choki pun ape lagi p bagi taw lah kat ayah .

choki : ayah kakak dengar bunyi anak kucen tadi kat bilik .
ayah : ye ka . alice beranak dah pa .
choki : ntah . kak pun tataw . ye lah kot kan .

ayah n choki pun p lah ceq . rupa2nya memang betoi die dah beranak . die beranak dalam kotak buku mama . hehe . masa ketiadaan letrik tu lah die telah melahirkan 3 ekor anak kucen .

jap nak tunjuk gambo ye . haha




tu kan gambo die . gambo anak anak si alice nie . choki nie geli dengan kucen . na tengok bole lah kalo sentoh jangan lah . cepat je choki lari . hehe . punye lah penakot kan choki dengan kucen nie . hahaha


nie pulak gambo ibu die lah . famili choki cukup sayang dengan kucen nie . naknak pulak adek choki number 3 n mama choki . name ibu die nie alice . macam alice in wonderland pulak . ahahah . tu jep lah choki na ceta . hehe

salam sayang :)



santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .

4 comments:

Mohd Izzar said...

comell...haha^^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Mohd Izzarcomel kan . tapi nak pegang ta berani lah . hahaha

lilysuhaili said...

Wahhhhhhhh muka last skali mcm kucing saya !
Namady SNOWY tapi da mati . sob sobss.
Keturunan dy tinggal sekor ja skg .
Tupon jantan . hummm :'((

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@lilysuhaili : ye ke . ciannye . tamo sedeh2 . tape lah ade jgk keturunan die lagi . kn :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...