churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Friday, November 11, 2011

Segmen Santai : BW bersama Cik Pjaz

as salam :)


hai korang semua . sehat ka . ada baik ka . hehe . oke lah choki pom tamau cakap banyak la . hari nie choki nak join satu segmen yang dikelolakan oleh Cik Pjaz kita . walopom dah nak tamat tempoh choki nak join jugak . hehe . 


syarat syarat die sangat lah mudahnye :)



Buat satu entri yang bertajuk ' Segmen Santai : BW bersama Cik Pjaz '

Tepek banner tu skali dan linkkan ke entri ni

Letakkan link entri korang ke entri ni dan sertakan nama panggilan korang [NICKNAME], senang Pjaz nak letak dalam BLOGLIST nanti

TAG seorang rakan blogger korang, nak tag banyak pun tak pe

Tarikh tutup: 12 November sampai 12.00 tengah malam



choki nak tag orang yang bertuah .  



salam sayang :)


santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

23 comments:

♛RaRa♛ said...

wahh gud luck yea,cam bestt.tapi xdpt nk join buzy..

zureen said...

xpnh join bloglist..hoho

syahirooAhmad said...

Waalaikumsalam...

:)
choki.... OOo choki... nnti kim salamkat cik pjaz tau.:D

♛RaRa♛ said...

macam mnarik...tapi buzy nk exam xdapat nk join...apapon gud luck yea chokii ^-^/

sis92 said...

woah

selamat bsegmen :)

fadh leyanie said...

selamat bersegmen choki :)

Cik Nurul said...

rajennye dear... ^^

cik wanie Lovela (CWL) said...

wah nice segmen

ctk said...

gudluck chOki2 ye...hihihi

cik wanie Lovela (CWL) said...

wah segmen lg

Ungu Violet said...

e'eh hari ni dah 13..dah abih dh tarikh tutup...uhuk

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@♛RaRa♛ : tima kaseh . tape lah . hehe . ta dapat join dapat baca ppom oke . thanks ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@zureen : hehe . ye ke :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@syahirooAhmad :insyaAllah nnty choki sampaikan ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@♛RaRa♛ : tape lah . utama kan yg penting dulu ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@sis92 : tima kaseh sis :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@fadh leyanie : tima kaseh ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Cik Nurul ; hehe tade lah bese2 je :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@cik wanie Lovela (CWL) : nice kan . hehe :) thanks ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@cik wanie Lovela (CWL) : nice kan . hehe :) thanks ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ctk : tima kaseh ct :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@cik wanie Lovela (CWL) : segmen lagi dan lagi . hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Ungu Violet :tu lah kan . dah tutup pom :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...