churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Friday, November 4, 2011

tag lagi :)

as salam :)


helo helo . hari nie choki nak jawab tag lagi . sebenarnye choki ade ceta nak ceta . tapi kite jawab tag dulu lah . ceta esok pom bole . bole kan . bole tunggu tak . muahahah .


oke . ade sorang kawan choki telah mentag choki . dan dengan senang hatinye choki nak jawab . cewah . hehe . tag nie datang dari amirbaker ye . tima kaseh ye add choki ye :)


oke nie ade lah soalan soalan dari beliau ye :)



1. Apa yang korang akan buat bila ade orang minta kapel kat korang, tapi korang tak suka orang tu, kalau reject kesian pulak?
slow talk dengan die yang choki tak bole tima . kesian memang kesian tapi takkan nak tipu die lagik lah kesian kan.

2. Penah tak korang kene tido luar rumah sebab parent suruh?
tak penah pom . 

3. Kalau korang pegi pasaraya, Pasaraya mana korang pergi?
choki pegi yang mane yang agak murah . kalo nak belo barang la . macam g-mart tak pom econsave , kalo jalanjalan pegi village mall, tesco , centralsquare . hee:)

4. Apakah perasaan korang kalau satu hari kereta korang rosak, dan korang terpaksa tumpang orang yang bawak kereta Proton Saga yang dah berusia 25 tahun? Hina/Bangga? Kenapa?
bangga jugak la . sekurangkurangnye ade jugak orang nak tolong tumpangkan . walopom kete dah lama kan :)

5. Kalau korang nampak ada orang tengah manggatal (ehem2) dalam kereta/pondok/bawah pokok, apa yang korang buat? enjoy the show? Cegah maksiat? Amik video letak kat youtube? Call Jbtan agama Islam?

call jabatan agama Islam


tu je lah soalan die ye . choki dah jawab pom . haha . tima kaseh ye :)


salam sayang:)


santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

23 comments:

Ungu Violet said...

wow...demam tag mengetag dah skang nih...hihiii

si robot comel said...

wah wah bila retis menjawab soalan,hehe

Pondok Usang said...

fuhh.. jawab semua betul.. dapat markah penuh.. mana sia amer tu.. takde hadiah ke.. hehe..

bukan retis said...

banyak jugak soklan tag kena jwb ye?hihihi

Amir Baker said...

Mekaceh choki

ctk said...

lor..ckit je soalannyer...hihi..tp bes la ..jawapan jujur dr chOki2 yeahhh! :D


*nanti update cter taw..lme xbce ..hihi

Juliet_iRa~" said...

rajin jwb tag!hee

salam aidiladha..:D

pss : jemput join my GA! nt boleh dpt ole2 CAMERON..:D

syahirooAhmad said...

baiknye cik choki ni.. i like! jawapan no 1. dan 4

fadh leyanie said...

choki kena tag 5 soalan ,,kira okay la ni..sy kna 44 soalan tak berjawab lagi.:)

misTeaRed said...

best la tdo lua uma...sejuk....hehehe

Cik Nurul said...

sokalan gempak kot.. huhu

~npe dgn prton saga dipersoalkan? janji keta tu bole jalan sudeeehhhh... ye dak?

=)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Ungu Violet : itu lah pasal kan ungu . hehe:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@si robot comel : halamak manade retisnye . retis tak femes ade lah . haha :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Pondok Usang : fuyo . betol sume kah. best nie . hahaa :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@bukan retis; tu lah pasal . banyak sungguh . kene jawab seket2 dulu la . hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Amir Baker : sama sama amir :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ctk
: ye lah buat yg sikit dulu . hehe . jujur tu . haha :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Juliet_iRa~" : rajin tu tak lah . bile ade masa terluang tu yg buat . hehe . salam aidiladha jugak ye .

insyaAllah nnty choki join ye :P

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@syahirooAhmad: haha . jgn puji lelebih . karang terlebih kembang pulak . hehe .

tima kaseh ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@fadh leyanie : mak aih . banyak bebenau tu . haha . :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@fadh leyanie : mak aih . banyak bebenau tu . haha . :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@misTeaRedtu lah . kalo ade sofa ke tilam bantal best lah kan . kalo ade lantai je . maunye sejuk terketar2 . haha :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Cik Nurul : itu lah kan . gempak tu . betoi . asal bole jalan dan bole tompang . heh e:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...