churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Tuesday, February 1, 2011

25 Random Facts About Me .

as salam .

haihai semua !! tadik choki telah di tag oleh seorang kawan choki nama die AiNi tima kaseh yep kawan ku aini kerana telah men tag kan choki nie . akan choki buat demi kawanku yep . hehe

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."(choki amik taw dari belog aini . hehe)

  1. seorang yang pendiam jugak . kalo dapat kawan yang banyak cakap bule jadi agak peramah . haha
  2. sudah berumor 21 tahun (dah tua)
  3. anak yang pertama dari lima adek beradik
  4. sangat geli kepada binatang seperti katak lipas cicak kucing
  5. seorang yang tak tinggi dan tidak jugak kemetot hanya sederhana
  6. seorang kakak yang agak garang jugak . haha
  7. agak sensitip juga kalo hati terusik
  8. mudah mengeluarkan air mata walo pun hanya tengok ceta sedeh
  9. suka gelak kuatkuat (terok kan)
  10. makan ta ikut masa . suka hati bila mau makan . lapa je makan .
  11. suka dengan num 11 kerana tarikh lahir bernombor sebelas 
  12. tidak suka makeup cukup sekadar berbedak compact . haha
  13. tidak suka pakai kasut tumit tinggi . tapi kadangkadang pakai jugak . sebab mama suroh .
  14. mudah terjaga dari tidor kalo kene kejut walo pun panggil nama saje
  15. suka dengan baju dan seluar yg cantikcantik . haha(poyo jep)
  16. sangat suka dengan barney dan chokichoki
  17. suka dengar lagu ta kira lagu apa . asal sedap layan jep .
  18. suka online bila ada masa . 
  19. turut mempunyai dua telepon bembet dan sebijik lappy(sayang ouh)
  20. sangat suka menyanyi tapi hanya dalam bilik karoke . haha
  21. seorang yang sangat pemalu gila
  22. maseh belom bekerja . baru praktikal . 
  23. ade lesen keta moto . tapi na bawak keta penakot amat
  24. seorang yang agak kuat melatah bila di kacau . haha
  25. menyayangi family dan hencek centa hati . (blushing)
cukup suda 25 random facts about choki . suka sila lah baca yep . ta suka tamau baca pun tapa .tiada paksaan . 

sekarang choki na tag kepada kawankawan choki pulak ye . heee

choki dah tag kepada kawankawan choki yep . 

salam sayang . =)




santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .

13 comments:

misSbLurRy said...

no 12,,,,same with me....muahahah
blom tiba lg nak benda2 gitu

cik merah jambu said...

wiwitttt...cayunk...cik dah jawab tag yang diberikan...TQ cayunk...

! Encik Nakal ! said...

hahahaha~~~thnks tag nakal

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@misSbLurRywah sama yep . hehe . tu lah kan . ta sampai seru lagi hikhikhik

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@cik merah jambu wah da jawab yep . tima kaseh yep syg . sudi jwb . hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@! Encik Nakal ! tade pape lah nakal . oke saje . hahhaha

little cart00n said...

kalau melatah, bahaya bawak kete!
takut nnt terkejut bila kena hon.. :)

sukehatiaku said...

tengs tag ! nnty saye jwb yee.. :)

MulutPayau said...

terima kasih tag mp...tapi mp tak de idea ni..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@little cart00ntu lah kan . tu pasai lah mama ta harap kalo choki bawak keta . hhe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@little cart00ntu lah kan . tu pasai lah mama ta harap kalo choki bawak keta . hhe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@sukehatiaku tadehal lah yep . its oke . =)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@MulutPayau samesame . tape mp buat slow2 yep . hahaha . =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...