churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Sunday, February 13, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik .



as salam . =)

haihai !! tadi kan choki baru je di tag oleh seorang kawan choki name die aki untuk join satu contest yang di anjurkan oleh Ekinn Zhareef

Syarat Syaratnya adalah :


 nie lah muka sedeh choki .


nie jugak muka sedeh choki (macam ta menarik ja)
  1. Kena jadi follower owner blog : Ekinn Zhareef  *WAJIB . kalau tak follow susah lah nak update contest kan. DONE !
  2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada . DONE !
  3. Letak banner contest kat sidebar korang . DONE !
  4. Link kan entry contest korang kat comment entry nie . DONE !
  5. Tag 3 orang aktif blogger . DONE




    santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .

    9 comments:

    aqeyLs said...

    chokiii.. thankssss tagg aqeyLs.. hehe:D

    insyaAllah aqeyLs buat k.. sbbne x gheti sgtla begambo muke sesedey nie,..weeee<3

    ::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

    @aqeyLs hehe . same2 . tape buat je . choki pun tataw jugak buwat muke sedeh nie . hee . kelaka je

    cinta nabella said...

    thnks tag auw!
    insyaAllah fara jOin (:

    ::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

    hehe . same2 ye . tima kaseh . heheh =)

    aveeakira said...

    hekhek cumil nyerw.. weee...

    ::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

    @aveeakiraheheh . mne de cumil lah , bese je . ade2 je aki ye . hehee

    ::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

    @aveeakira tima kaseh puji ye . hehee

    EZAN IDMA said...

    goodluck :)

    ::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

    @EZAN IDMAtima kaseh yep . hehehheh

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...