churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Monday, February 14, 2011

kesian dekat abang fakis

as salam . =)

haiphaip !! hari ini choki agak terkejut kerana masa dekat sik tadi ade berita tergempar di beritahu oleh najmi . beritanye adelah abang fakis selaku technicion dekat bain computer sdn bhd jatuh dari bumbung smk tunku ismail semasa merepair cctv . sangat kesian lah die seorang happy go lucky kat kedai . memang terkejut gila . dan ta senang duduk . die sekarang dok kat spital sultan abdul halim .

die patah pada pergelangan tangan . dan tangan die kene simen . esok rasenye kne xray lagi . kalo maseh terok kene boh besi lah dalam tangan . kalo ta terok tape simen kan aje .

kesian kat die . sedeh je choki mase pegi melawat die . tengok terbaring camtu . huhuhu

doakan lah kesembuhan abang fakis ya . huhuh

salam sayang . =(




santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .

6 comments:

misSbLurRy said...

nasib baik patah pergelangan tangan jer....
insyAllah xde pape
doa2kan dia

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@misSbLurRy tu lah . takot jugak lah ade efek kat pinggang ke . aminn mudahmudahan . tima kaseh ye missblurry .

Ka_My said...

syiannyer.. cedere mase kerje kn..
ade hikmah tu..insyaallah~
same2 doakan die :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Ka_My aah cedere mase keje . huhuh . tu lah . sama lah doakan die semboh . tima kaseh ye .

anamizu said...

moge2 abg fakis cepat smbuh..aminn

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@anamizu insyaAllah tima kaseh ye cik ana . mudahmudahan la ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...