churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Tuesday, August 23, 2011

berjalan jalan :)

as salam:)


hai korang. sehat tak . cam mane pose . hehe . banyak pulak choki tanye kan . hari nie . choki pergi jalan jalan . memang best sangat . tapi choki tak amik gambo pom . hehe . choki teman kan kawan choki pegi beli barang . kalo bab jalan nie choki sangat suke . tibe2 rase tak penat . haha


kami kua pukol dua cam tu lah . first sekali pegi sp plaza . pegik carik manik yang tempek kat baju tu . ape ke namenye tah . choki pom tataw . manik tu just seterika je kat baju dan melekat . hehehe . pastu beli lah barang keperluan sikit . hehe


pastu kami melintas jalan ke bazar baju raye . dekat je jalan pom bole . haha . tengok lah baju ade , kueh raye ade . shawl ade . macam macam jenis ade . sume bole sapu ma . haha . choki tengok je .


pastu pegi pulak dekat village mall . lagi banyak baju kan . shawl sume . memang rambang mata choki tengok . naseb tade duet je . kalo tak sume choki borong . muahaha . pastu member choki tak jumpe lagi yang shawl yang berkenan di hati . jalan lagi ke seberang . pegi tesco pulak . situ pom ade choice tapi tak berkenan jugak . haih memilih beno kawan teman ye , haha


pastu pegi balik dekat village mall tu . carik lagi . tetibe die jumpe satin shawl . cantik . tapi tak kene dengan baju die pulak . die tengok tengok lagi jumpe pashmina yang sesuai . die sapu terus lah . hehe


choki beli ape . tade beli pape pom . jenjalan je . haha . chokikan suke berjalan . cume tade peneman je nak jalan salu . muahaha . pastu sementara menunggu nak balik . member choki ajak pegi karok pulak . choki pantang diajak karok bedal je. haha . walo pom suare sumbang katak . bantai aje nyanyi . siap buat gaye lagi . sampai tergelakgelak die . haha . naseb kami berdua je . muahah . siap dapat 2 lagu free lagi . untung untung


oh banyak pulak choki berpanjang lebar . nak ke dorang bace bebanyak camnie . sian korang penat membace ye , oke lah cukup2 lah tu ye


salam sayang :)



santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

16 comments:

AzatLazat said...

patut la hujan lebat tadi
kekeke
:P

Mohd Izzar said...

rajin choki2 berjalan..hoho

LiLy @ MumMyQiStInA said...

jenjalan saje pun best juga.. ;)

sea_lavender said...

thnkz visit my site~ i dtg follow..amboi jalan sakan ye~~ pose tak nie?? hehe =D Smpat berkarok lgi tu..ok slamt bersahur

hanaahmad said...

wah, beshnya dapat jalan2.

Ungu Violet said...

haha...seb bek xder dwet...kalo x satu sopping kompleks dia borong...huhu

sayang choki...:)

aiman fanboy k-pop said...

pegi jalan2 tak ajak pon...^^

WAHIDA ALIAS said...

raya sakan ea..hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@AzatLazat : haha . tu lah kan . tetibe je hujan lebat . haha

:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Mohd Izzar : hehe . pantang di ajak laju je . hahah

::)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@LiLy @ MumMyQiStInA : betoi2 . dapat jamu mata jadik la . hehe

:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@sea_lavender : tade hal lah tu .. hehe , pose2 . haha . tu lah member ajak . laju je . haha . :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@hanaahmad : tu lah best kan . bukan salu dapt jalan2 . hehe:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Ungu Violet : haha . betoi2 . kalo lah ade duit . memang bankrup la . haha

sayang ungu jugak . muah . hehe

:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@aiman fanboy k-pop : ta sempat ank ajak aiman . hehe . len kalo choki ajak aiman ye . heheh

:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@WAHIDA ALIAS : tak sakan sangt lah . hehe

bese2 je . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...