churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Friday, August 5, 2011

Contest : Raya Datang Lagi

as salam :)


hai hai . nampak tak banner atas tu . hari nie choki nak join satu contest yang di anjur kan oleh telagaputihworks . dah lama die ajak baru hari nie choki dapat join . tapi tape tarikh die lambat lagik kan . mahap ye . lambat sikit choki join . hehe


choki nak tunjuk sini hasil yang choki dah buat . choki nie bukan kretip sangat nak merekacipta . sekadar menghentamkromo tu bole lah . terima tak . hehe


korang tengok ye . na kritik pom bole . choki terima seadanya . budak baru belajar kan . heheh




tadaaa . cantik tak cantik tak . banyak jep bintang ye . cm serabot jep . nie lah hasil rekaan yang mampu choki buat ye . ta reti na buat cantik cantik . hehehe


kalo korang na join korang klik sini oke :


telagaputihworks


hadiah pom bole tahan menarik jugak . tengok aje ye . moh le kite join reramai ye kawan kawan . simple jep syarat syarat die . oke kawan kawan . 


choki nak tag :


oke cukop lah tu choki merapu . thanks yep ajak choki join .


salam sayang :)



santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

20 comments:

Diary oF Mine said...

good luck.. :)

IkhAnif said...

thnk..nanti Ik try masok K..^_^.good luck..:)

stellaizz said...

thanks tag,,,,nanti stella join k..lambat lg tu...


cantek lahh siap ada pocoyo :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck ye.. ^_^

RuSyDi said...

gudluck 4 the contest...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Diary oF Mine : thanka ya . hehehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@IkhAnif : oke . try cube ye . hehehe . thanks ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@stellaizz : tu lah pasal . mse panjang lagi tu . heheeh . oke :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@LiLy @ MumMyQiStInA : thanks ye . :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@RuSyDi : thanks ya :)

ifwat said...

wow, good luck ya.. adiah kita bagi dua nak? hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ifwat : thanks ya ifwat . na bahagi dua . bole bole . hahhaha :)

EkaBukanMakcikKau said...

hahh semoga menang ahh duit raya kalau dapat nanti kau janji 50-50 kannnn ? ahh jangan nak kencing ahh haritu kau cakap kannn ?

adan said...

gudluck contest tuan blog..

btw salam kenal sini.. 1st time ziarah.. insyaALLAH akan berkunjung lagi..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@EkaBukanMakcikKau : aminnn mudahmudahan lah ye . peah . haha . bile choki cakap nie . cecite cecite .

heheh

:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@adan: tima kaseh ye .

salam kenal jgk y e. thanks ye ziarah

:)

AnaAnis.MUsliMah said...

jalan2x tgok kad raya..waa! kreatif ..^^..

jemput join nee juga
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@AnaAnis.MUsliMah : hhehe . insyaAllah nnty choki join ye :)

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@Telaga Putih: tima kaseh ye . pemberitahuan tu

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...