churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Friday, August 12, 2011

Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan

as salam :)


hari nie choki nak join satu Giveaway yang dikelolakan oleh Datin Tyka ye . dari choki dok saje tak tentu arah elok je choki join kan . ye lah bersempena bulan ramadhan yang mulia nie kan . hehehe


oke oke stop . korang nak taw tak ape hadiahnye . sangat menarik taw . jeng jeng


  • RM 260 (RM 100 + RM 50 + RM 50 + RM30 + RM 20 + RM 10)
  • Domain + Hosting
  • Topup RM 20
  • Kad Raya
  • Keychain Singapore
  • Keychain Sarawak
  • 1 CD Trust Port Total Protection edition 2011

yang nie pulak antara sponsor sponsornya :




kalo nak join tekan sini ya

Datin Tyka


tarikh tutup :

20 Ogos 2011

Menggunakan random.org untuk mencari pemenang

best tak best tak . tengokk menarik bukan . so jum le kite join reramai ye kawan kawan :)

salam sayang :)



santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .


mai tekan . jangan malu malu . terima kaseh :)

7 comments:

alif haris said...

semoga berjaya hehe :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@alif haris : hehe . tima kseh ya alif

:)

ILA HonEyBuNNy said...

good luck...

memang tengok hadiah menarik tu...;-)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ILA HonEyBuNNy: tu lah pasal . hehe . thanks ye :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ILA HonEyBuNNy: tu lah pasal . hehe . thanks ye :)

ame elms ! said...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@ame elms ! : tape lah next time bole join kan :)

oke dear

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...