churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Tuesday, January 18, 2011

Saya Pelajar Kolej Poly-Tech Mara

as salam . =)

haihai !! tadik kan mase tangah melawat belog beloger2 choki pegi lah melawat kat satu blog nie .blog pilihan malaysia . choki tetibe pulak berminat na join segmen sahabat blogger nie .


haha . da tengok kan tu lah gambar choki mase buat event dekat tasik darul aman kedah . hehe . merapu jep sume tu . haha

okeoke . choki nie belajar kat kolej poly-tech mara atau dikenali sebagai K.P.T.M kat alor setar kedah . dekat jep . haha
choki nie amik kursus Diploma computer system and networking lah . susah tu . choki pon terkialkial lagik . hehe dan choki akan tamat belajar pada bulan julai 2011 . wah ta lama dah tu . sekarang nie choki tengah praktikal lah kat sebuah kedai computer dekatdekat dengan umah choki jugak ,

pengalaman manis nie macammacam lah . gadogado manje gitu . hang out sekali . pale otak masingmasing samasama masok air . memang besh lah . kalo na tinggaj kolej pun mmg teringat lah sume kenangan dengan membemember . sedih jep .

pahitnye pulak pun ade . ade pulak kan sanggup na pecahbelah kan kawan sendiri . kawan baek pulak tu kenal darik sem 1 . sanggup buat membermember cam tu . harapharap berubah lah kan .

tujep lah cerita yang choki ade . choki nie ta pandai buat ayat . sume main taruk jep . hehe . oke lah dulu .

salam sayang . =)




santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .

2 comments:

hantu GiGi said...

salam perkenalan hantu GiGi dr UIA!!! aummmm!!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@hantu GiGi salam perkenalan hantu gigi . saya choki dari kptm . hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...