churpchurp saya :)

churpchurp saya :)

Followers

::Jejakkan Diri::

Monday, January 24, 2011

sepuluh perkara paling best masa sekolah rendah .

as salam . =)

huphup !! tadik semasa mengecek shoutmix choki tibatiba choki ternampak yang choki di TAG oleh seseorang yang baek hati bernama HAIQAL demi untuk tidak menghampakan en haiqal . choki buat yep .

sepuluh perkara yang paling best masa sekolah rendah ketika dahulu (jengjengjeng)

  1. seorang budak yang sangat penakot pada cekgunya . tapi keje sekolah tak jugak buat kan .
  2. selalu kene cubit perot sebab tak siap keje sekolah bahasa melayu (pemalas punye budak)
  3. mintak bantuan RMT(rancangan makanan tambahan)tapi ta pegi pun . sebab pagipagi tak lalu makan . oleh itu selalu melarikan diri dari makan free . 
  4. tidak suka dengan matematik(sebab asyik fail jep)sampai sekarang pun masih tidak suka . mudah keliru dengan duit . haha
  5. sangat suka dengan pelajaran bahasa inggeris . tapi tidak pernah mendapat markah yang tinggi . haha
  6. pernah kene pukoi dengan bulu ayam besi sebab ta siap tulisan jawi(mase tu dah rabon tapi belagak celik . haha)
  7. paling memalukan penah kene tibai dengan PK HEM sebab tak siap keje sekolah (betapa pemalasnye choki mase tu)
  8. sangat tidak suka baca buku sebab cepat mengantok . baru buka mukasurat pertama sudah bekalikali menguap
  9. pernah di suruh menangis betoibetoi sebab tak bawak recoder masa belajar music . tapi memang nak gelak gulingguling mase tu .
  10. tidak pandai melukis sebab lukisan sangat buruk . tangan tade bakat melukis . kalo lukis orang memang ta nampak macam orang . tapi nampak macam beruang . haha (nampak sangat tangan bangku . haha)
tu lah pekara yang paling best sekali . walo pun amat memalukan tapi tetap ade dalam ingatan . bile di ingat semula memang nak tergelak rase . hebat kan choki . hakhakhak
cukup lah dulu celoteh choki yang tak seberapa nie . harap ade yang sudi membaca . 

choki nak tag 


salam sayang . =)





santapan hati . santapan jiwa . santapan saya .

11 comments:

nur choki choki said...

hehe :)
thanx my twin ..

nelly said...

wah..takut cikgu tapi tak pernah siap ?
hehehe

suka bahasa inggeris tapi tak pernah markah tggi ?
cuba lgi..
=)

anamizu said...

cik ana pun pndai lukis org lidi je mase skolah rendah dulu..hihi

recent post : |suke ke word verification???|

nur choki choki said...

thanx~~

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@nur choki choki samasama kasih my twin . =)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@anamizu wah sama ah tu .choki pun reti lukis orang lidi jep . tu pun ta cantek . hhehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@nelly tu lah takot punye pasal tapi tak siap jugak . sebab ta reti . haha . tape akan cuba lagi . hehehe

nurzahidah said...

ish3..part rmt tu yg best..suke je part dak2 yg dpt rmt xdtg..kitrg2 la yg menyerbu mkn..haha..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@nurzahidah hehe . mmg lah besh , sebab tu try . tapi perot pulak ta bule tima . na buat cm ne . hahaha .

qee_la said...

thanks sebab tag saya. please read;

http://qiqilalalola.blogspot.com/2011/02/tag-10-best-things-in-primary-school.html

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

@qee_la . samasama ye . tima kseh buat ye . =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...